Smešten u prizemlju smeštaja , unutrašnji bazen u Bali Colosseum smeštaju jedan je od najvećih u Beogradu, ukupne površine od 50 kvadratnih metara i dubine 1.60 metara. Bazen je okružen udobnim ležaljkama, savršenim za osveženje sa velikim izborom hladnih napitaka dostupnim u baru našeg smeštaja .

Prostor oko bazena dizajniran je pažljivo odabranim materijalima i dekoracijama sa idejom da reflektuju rafinirani stil našeg smeštaja. Specijalni materijali kao i sadržaji visoke tehnologije na sve goste ostaviće poseban utisak. Moderan dizajn bazena savršeno je integrisan u dekor koji svojim izgledom podseća na pećinu, sa svojim stalaktitima i stalagnitima, čineći ovaj prostor jedinstvenim u Beogradu.

Voda u bazenu je ozonizovana što pruža višestruke pozitivne efekte na zdravlje vaše kože, kao i celog tela. Ozonizovana, voda uništava sve bakterije i gljivice, obezbeđuje više kiseonika u tkivu, povećava razgradnju štetnih materija i podmlađuje ljudski organizam. Odmah pored bazena, tu je i jacuzzi, gde možete uživati dok pijete osvežavajuće hladne napitke .

Nedaleko od bazena nalazi se i Bali Colosseum Spa centar, koji nudi širok asortiman tretmana, terapija i masaža. Čak iako niste gosti našeg smeštaja , možete uživati uprivatnim terminima u našem Spa & Wellness centru.

Privilegovani gosti našeg smeštaja mogu uživati u fantastičnom pogledu na predivnu baštu smeštaja, kao i u osvežavanju hladnim napicima i ukusnom hranom, dok se izležavaju pored spoljašnjih bazena. Okolina spoljašnjih bazena prošarana je udobnim ležaljkama i šarenim suncobranima. Za goste koji žele da uživaju u nešto više privatnosti, u bašti se nalaze i fantastično dekorisane sojenice, karakteristične za predivne plaže indonežanskog ostrva Bali. Spoljašnji bazeni dostupni su svim gostima našeg smeštaja toplijih meseci, potpuno besplatno.