Bazen


Ono što Bali Paradizo čini jedinsvenim i ističe ga od ostalih smeštajnih kapaciteta Beograda jesu 2 otvorena bazena u prelepoj letnjoj bašti okruženoj indonežanskim gazibuima (sojenicama). U sastavu spa zone Bali Paradizo, u vrhunski dizajniranom enterijeru nalazi se i zatvoreni bazen koji radi tokom čitave godine.

Bali Paradizo otvoreni bazeni

Od 9-og juna 2012. ponuda Bali Paradiza bogatija je i za 2 spoljašnja bazena. To ga čini jedinstvenim u Beogradu. Smeštena u letnjoj bašti i okružena indonežanskim gazibuima, šarenim ležaljkama i vrhunskim koktel barom na samom bazenu, ova oaza udobnosti, relaksacije i uživanja, otvorena je svakim danom tokom letnjih meseci, ne samo za goste hotela, već i za sve koji požele da se rashlade tokom vrelih letnjih meseci u Beogradu.


U prefinjeno dizajniranim prostorijama, pažljivo su birani materijali i dekor kako bi potpuno izrazili rafinirani stil našeg enterijera. Materijali korišćeni u izgradnji zajedno sa najmodernijim uređajima koji su ovde instalirani, omogućavaju korisnicima da potpuno osete sve blagodeti spa zone Bali Paradiza.

Upravo u takav prostor, koji se rečima ne može opisati smešteni su bazen, jedan od dva jacuzzia i salon za masažu. Voda u bazenu je ozonizovana. Blagotvorna dejstva ozona na kožu i organizam su višestruka. Uništava viruse, bakterije i gljivie ; poboljšava se snabdevanje tkiva kiseonikom ; ubrzava se razgradnja štetnih supstanci ; podmlašuje se organizam.

Bali Paradizo smestajBlagotvorno dejstvo vode, kombinovano sa raznovrsnim tretmanima našeg spa & wellness centra i opuštajućim toplim ambijentom, poboljšava ukupno zdravstveno i psihičko stanje Vašeg organizma. Boravak u bazenu, parnom kupatilu, sauni, jakuzziu, kao i uživanjem u raznim vidovima masaža, teret svakodnevnih obaveza čine lakšim, zdravlje održavaju na visokom nivou i uspešno otklanjaju opasnosti i rizike koje donosi svakodnevna izloženost fizičkom i mentalnom stresu.

Za relaksaciju, održavanje vitalnosti, ili jednostavno radi opuštanja u nestvarnom ambijentu možete posetiti Bali Paradizi, oazu mira i udobrnosti, čak iako niste naš gost. Posetite nas svaki dan kada Vam obaveze to dozvole, svaki dan od 08:00 do 22:00 ili u noćnom terminu od 22:00 do 01:00.

Cene bazena


Bazen untrašnji

  • DNEVNI ODMOR na bazenu od 3h za 2 osobe koji iznosi 11000 rsd, a za 4 osobe 16000 rsd
  • PRIVATNI TERMIN od 1h 2000 rsd po osobi
  • PRIVATNI TERMIN za 2h koriscenja je 6000 rsd za 2 osobe , a za 4 osobe 10000 rsd
  • NOĆNI TERMIN od 3h 11000 rsd za 2 osobe, a za 4 osobe 16000 rsd

Bazen spoljašnji - 500 rsd

ceo dan